EP02: Život na određeno

Dobrodošao_la u podcast Rad po mjeri čovjeka u kojem pokrećemo relevantne radničke teme i nudimo dodatnu neformalnu edukaciju.

U drugoj epizodi “Život na određeno” razgovaramo o tome koliko je teško i neizvjesno planirati život kad radiš na određeno.

Sve o tome zašto je loše što 20-25% radnika u Hrvatskoj radi na određeno, možeš čuti od sljedećih sugovornika: Martine - radnice u trafici, Nikoline -učiteljice, Danijele  - kuharica. Uz to, poslušaj stručno mišljenje o radu na određeno te kako se boriti za kvalitetnija radna mjesta od Sunčice Brnardić - savjetnica za radno i socijalno pravo u Savez samostalnih sindikata Hrvatske te Darija Đuke, sindikalnog povjerenika iz Sindikata metalaca Hrvatske - Industrijskog sindikata.

Obećajemo ti da ćeš nakon slušanja biti bolje upućen_a u svoja radna prava te da ćeš naučiti više cijeniti sebe kao radnika_icu i čovjeka.

Pripremila i razgovarala: Nediljka Buklijaš

Montirao i producirao: Vanja Žunić

Kreativa: Matej Brnardić

Glavni urednik: Darko Šeperić

Podcast „Rad po mjeri čovjeka“ je pokrenuo Savez samostalnih sindikata Hrvatske u suradnji sa Zakladom Friedrich Ebert.

Drugu epizodu možeš poslušati na sljedećim digitalnim platformama: SpotifyDeezerGoogle PodcastsPodcast Addicts, Pocket Casts, Player FMPodcast Index.

Ili klik na link na snimku na Facebooku!

Podijeli
Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
© Copyright 2020 - All Rights Reserved
Powered by Panda komunikacije
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram