EP03: Snaga kolektivnih ugovora

Dobrodošao_la u podcast Rad po mjeri čovjeka u kojem pokrećemo relevantne radničke teme i nudimo dodatnu neformalnu edukaciju.

U trećoj epizodi “Snaga kolektivnih ugovora” razgovaramo o kolektivnim ugovorima i zašto su oni važni za zaštitu radnih mjesta u vremenima krize. Pokreni razgovor za bolji posao i prestani ovisiti o dobroj volji poslodavca.

U razgovoru sudjeluje Domagoj Ferdebar, glavni tajnik Sindikata graditeljstva Hrvatske te hrvatski radnici Boris, Ana i Nataša koji dijele svoje iskustvo o radu u vrijeme krize, a sindikalni povjerenik Baldo Kovačević iz Dubrovnika, iz tvrtke Libertas komentira zašto su važni kolektivnih ugovori.

Obećajemo ti da ćeš nakon slušanja biti bolje upućen_a u svoja radna prava te da ćeš naučiti više cijeniti sebe kao radnika_icu i čovjeka.

Pripremila i razgovarala: Nediljka Buklijaš

Montirao i producirao: Vanja Žunić

Kreativa: Matej Brnardić

Glavni urednik: Darko Šeperić

Podcast „Rad po mjeri čovjeka“ je pokrenuo Savez samostalnih sindikata Hrvatske u suradnji sa Zakladom Friedrich Ebert.

Treću epizodu možeš poslušati na sljedećim digitalnim platformama: SpotifyDeezerGoogle PodcastsPodcast Addicts, Pocket Casts, Player FMPodcast Index.

 

Ili klik na link na snimku na Facebooku!

Podijeli
Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
© Copyright 2020 - All Rights Reserved
Powered by Panda komunikacije
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram