Koliko su kvalitetna radna mjesta u vašoj tvrtki ili organizaciji – i želite li razgovarati o tome?

Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“ provodi niz aktivnosti usmjerenih na informiranje građana, sezonskih i drugih radnika te poslodavaca o konceptu kvalitetnog radnog mjesta i rada po mjeri čovjeka. Dio je to aktivnosti istoimene kampanje „Rad po mjeri čovjeka“ koja se bavi poboljšanjem kvalitete radnih mjesta. Jedan od ciljeva kampanje je da poslodavcima i radnicima pomognemo da kvalitetnije sagledaju i procijene radne uvjete u tvrtki koju vode ili u kojoj rade, te da pokrenu dijalog o tome kako ih u zajedničkom interesu poboljšati.

  • Vjerujete da su radnici najveća vrijednost svake organizacije?
  • Slažete se da je zadovoljan radnik najbolji radnik?
  • Želite povećati produktivnost i posvećenost poslu svojih radnika?
  • Želite biti uspješniji u pronalasku i zadržavanju kvalitetnih radnika?

Ispunite upitnik o procjeni kvalitete radnih mjesta i uključite se u kampanju "Rad po mjeri čovjeka", koja se bavi poboljšanjem kvalitete radnih mjesta. Pomažemo poslodavcima i radnicima da kvalitetnije sagledaju i procijene svoje radne uvjete, te da pokrenu dijalog o tome kako ih u zajedničkom interesu poboljšati

Link na upitnik - https://radpomjeri.eu/upitnik-za-poslodavce/

U ovu smo svrhu pripremili i letak za poslodavce koji možete pogledati u nastavku, a OVDJE ga možete preuzeti i u PDF obliku.

Letak za poslodavce

Letak za poslodavce (PNG)

Rad po mjeri čovjeka je pokušaj Saveza samostalnih sindikata Hrvatske da proširi raspravu o kvaliteti radnih mjesta i potakne veći broj društvenih aktera na suradnju oko ove teme. Ovaj koncept daje zaokruženu definiciju kvalitetnog radnog mjesta kroz šest dimenzija, te može poslužiti kao okvir za raspravu i putokaz za konkretno djelovanje svima onima koji žele izgraditi radno okruženje koje je po mjeri čovjeka.

Upitnik o procjeni kvalitete radnog mjesta napravljen je u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj upitnika isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

Kontakt - radpomjeri@sssh.hr

Facebook - https://www.facebook.com/RadPoMjeri

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

Podijeli

Vezane vijesti

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
Stranica radpomjeri.eu registrirana je pod Creative Commons licencom - 2023.
Powered by Panda komunikacije
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram