POLITIKA PRIVATNOSTI

Internetska stranica radpomjeri.eu namijenjena je informiranju radnica i radnika o njihovim pravima i prednostima članstva u sindikatu.

Izdavač stranice radpomjeri.eu je Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Kralja Petra Krešimira IV. 2, 10 000 Zagreb (www.sssh.hr).

Ova internetska stranica koristi kolačiće i prikuplja informacije o IP adresama posjetitelja za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja. SSSH ne može jednoznačno identificirati posjetitelje stranice putem ovih podataka niti otkriva tako prikupljenje informacije trećim stranama.

Osim toga, stranica radpomjeri.eu ne prikuplja Vaše osobne podatke, osim onih koje posjetitelji dobrovoljno i na vlastiti poticaj otkriju u komunikaciji sa SSSH. Svi osobni podaci koji se tako otkriju ostaju strogo povjerljivi i njihova je obrada usklađena s Općom uredom o zaštiti podataka.

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti na stranicama radpomjeri.eu i Saveza samostalnih sindikata Hrvatske možete zatražiti na radpomjeri@sssh.hr.
Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
© Copyright 2020 - All Rights Reserved
Powered by Panda komunikacije
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram