Prijavi se na edukaciju - Zajedno do boljih prava: Zašto i kako se sindikalno organizirati

Savez samostalnih sindikata Hrvatske u utorak 26. travnja, s početkom u 17:00 sati organizira ZOOM edukaciju pod nazivom ZAJEDNO DO BOLJIH PRAVA: Zašto i kako se sindikalno organizirati!

Misliš da se tvoj glas na radnom mjestu ne čuje i ne sluša?
Ne voliš nepravdu i loše postupanje prema tebi i/li tvojim kolegama_icama?
Probao_la si nešto sam_a promijeniti, ali neuspješno?
Na poslu ti govore da ste svi jedna velika obitelj, ali šef vas ništa ne pita niti s vama dijeli informacije?

Bez obzira radiš li u privatnom ili javnom sektoru, kod poslodavca koji zapošljava stotine ili desetke radnika, imaš pravo i mogućnost organizirati se s drugim radnicima u sindikat. Sindikalno organiziranje je i u tvom interesu. Priključi se ovoj edukaciji i nauči kako to postići. Kombinacijom teorijske podloge te praktičnih iskustava s terena, u direktnom razgovoru s aktivnim mladim sindikalistima, ojačaj svoja znanja i kapacitete te pokreni promjenu na svom radnom mjestu.

Na ovoj radionici imat ćeš priliku saznati:
• Kako se izboriti da se tvoj glas na radnom mjestu čuje?
• Koji su koraci u organiziranju i borbi za kvalitetna radna mjesta?
• Zašto je sindikat bitan za radnike?
• Što sam_a možeš, a što zajedno možemo da unaprijedimo kvalitetnu radnih mjesta?
Educiraj se, inspiriraj, organiziraj i budi promjena, na radnom mjestu, koju želiš vidjeti!
Prijavi se na linku -> https://forms.gle/HAuL1kBhvD72Gz3Y9
Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti ZOOM savjetovanju, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Predviđeno trajanje edukacije je dva sata, tijekom kojih će se kombinirati izlaganja te interaktivne metode poput razgovora sa sudionicima te anketa s ciljem postizanja inkluzivnijeg i kvalitetnijeg rada.

Edukacija je namijenjena mladim radnicima i radnicama, radnicima koji su zaposleni putem atipičnih oblika rada (rad na određeno, preko agencije i platformi, sezonski rad i dr.) koji žele povećati svoju sposobnost zalaganja za vlastita radnička prava i koji još nisu članovi sindikata.

Online edukaciju ZAJEDNO DO BOLJIH PRAVA: Zašto i kako se sindikalno organizirati  organizira Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) preko aplikacije ZOOM. Edukacija se održava u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj edukacije isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

Podijeli

Vezane vijesti

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
© Copyright 2020 - All Rights Reserved
Powered by Panda komunikacije
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram