Prijavi se na edukaciju - ZAJEDNO DO BOLJIH PRAVA

Savez samostalnih sindikata Hrvatske u utorak 15. veljače organizira ZOOM edukaciju pod nazivom ZAJEDNO DO SVOJIH PRAVA: Zašto i kako se sindikalno organizirati!

Bez obzira radiš li u privatnom ili javnom sektoru, kod poslodavca koji zapošljava stotine ili desetke radnika, imaš pravo i mogućnost organizirati se s drugim radnicima u sindikat. Sindikalno organiziranje je i u tvom interesu. Priključi se ovoj edukaciji i nauči kako to postići. Kombinacijom teorijske podloge te praktičnih iskustava s terena, u direktnom razgovoru s aktivnim mladim sindikalistima, ojačaj svoje znanja i kapacitete te pokreni promjenu na svom radnom mjestu.

Na ovoj radionici imat ćeš priliku saznati:

  • Kako se izboriti da se tvoj glas na radnom mjestu čuje?
  • Koji su koraci u organiziranju i borbi za kvalitetna radna mjesta?
  • Zašto je sindikat bitan za radnike?
  • Što sam možeš, a što zajedno možemo da unaprijedimo kvalitetnu radnih mjesta?
  • Saznaj iz prve ruke uspješne primjere borbe za dobar posao

Educiraj se, inspiriraj, organiziraj i budi promjena, na radnom mjestu, koju želiš vidjeti!

Prijavi se na linku -> https://forms.gle/ZZFnZEqpJECVSQ5P6

Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti ZOOM savjetovanju, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM.

Edukacija je namijenjena mladim radnicima i radnicama, radnicima koji su zaposleni putem atipičnih oblika rada (rad na određeno, preko agencije i platformi, sezonski rad i dr.) koji žele povećati svoju sposobnost zalaganja za vlastita radnička prava.

Online edukaciju ZAJEDNO DO BOLJIH PRAVA: Zašto i kako se sindikalno organizirati  organizira Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) preko aplikacije ZOOM. Edukacija se održava u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj edukacije isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

Podijeli

Vezane vijesti

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
Stranica radpomjeri.eu registrirana je pod Creative Commons licencom - 2023.
Powered by Panda komunikacije
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram