Prijavi se na savjetovanje o radničkim pravima

Savez samostalnih sindikata Hrvatske organizira savjetovanje o radničkim pravima preko aplikacije ZOOM, u četvrtak, 14. listopada u 16:30 sati.

Što su radnička prava i kako ih ostvariti? Koji dokumenti štite tvoja prava? Kakve povrede prava se događaju u praksi? Kakva prava imaju zaposleni na određeno vrijeme? Kako spriječiti nepravedna ponašanja od strane poslodavca? Kako zauzeti pravilni stav u zaštiti svojih prava kada tražite svoj prvi (pravi) posao? Što radnici mogu poduzeti da poboljšaju radnička prava u svojoj radnoj sredini? - neke su od tema o kojima će govoriti i na pitanja sudionika odgovarati:

  • Josip Miličević, stručni suradnik za projekte (SSSH)
  • Ines Duk Ocvarek, pravna povjerenica (teritorijalni ured Sisak, SSSH)

Savjetovanje je namijenjeno mladim radnicima i radnicama, studentima i studenticama, onima koji tek traže posao, zaposlenima na određeno vrijeme ili putem drugih neobičnih oblika ugovora, kao i svima koji žele saznati više o svojim radničkim pravima i kako se izboriti za bolja prava i uvjete rada.

Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti ZOOM savjetovanju, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja.

Prijava za sudjelovanje može se ispuniti preko sljedeće poveznice:

https://forms.gle/MZDJHgHfivBmTCBK8

Savjetovanje se održava u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj savjetovanja isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

Podijeli

Vezane vijesti

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
Stranica radpomjeri.eu registrirana je pod Creative Commons licencom - 2023.
Powered by Panda komunikacije
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram