Prijavi se na ZOOM savjetovanje - Znaš li svoja radnička prava?

Savez samostalnih sindikata Hrvatske nastavlja sa svojim aktivnostima i redovnim ZOOM savjetovanjima o radničkim pravima, a namijenjenih onima koji se tek upoznaju sa svojim radničkim pravima. Savjetovanje će se održati u četvrtak 19. svibnja, s početkom u 17.00 sati i očekivanim trajanjem od 75 minuta, pod nazivom "Znaš li svoja radnička prava?"

Borba za vlastita radnička prava započinje informiranjem o pravima koja nam jamči zakon, kao i načinima kako ih možemo ostvariti ili još poboljšati u praksi.
- Što su radnička prava i kako ih ostvariti?
- Koji dokumenti štite tvoja prava?
- Kakve povrede prava se događaju u praksi?
- Kakva prava imaju zaposleni na određeno vrijeme?
- Što napraviti da poboljšaš radnička prava u svojoj radnoj sredini?
 
Ako nisi siguran_na da znaš odgovore na ova pitanja, pridruži nam se na savjetovanju i oboružaj informacijama koje će ti pomoći na radnom mjestu sada i u budućnosti.
O ovim temama govorit će i na pitanja sudionika odgovarati:
• Josip Miličević, stručni suradnik za projekte (SSSH)
• Goran Bulić, pravni povjerenik (SSSH, teritorijalni ured Split)
 
Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na linku -> https://forms.gle/FDD2b85nYAVza7B79
 
Bez obzira radiš li na određeno vrijeme, na nekom još čudnijem obliku ugovora ili si tek u potrazi za (prvim) poslom, vjerujemo da su informacije o tvojim radničkim pravima iznimno bitne. Savjetovanje je namijenjeno mladim radnicima i radnicama, studentima i studenticama, onima koji tek traže posao, zaposlenima na određeno vrijeme ili putem drugih neobičnih oblika ugovora, kao i svima koji žele saznati više o svojim radničkim pravima i kako se izboriti za bolja prava i uvjete rada.

Savjetovanje o radničkim pravima organizira Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) preko aplikacije ZOOM. Savjetovanje se održava u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj savjetovanja isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
Prijavi se putem poveznice -> https://forms.gle/ULJpTwzUAReyciFR6
 
Podijeli

Vezane vijesti

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
Stranica radpomjeri.eu registrirana je pod Creative Commons licencom - 2023.
Powered by Panda komunikacije
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram