Razgovor o radu po mjeri čovjeka

Koncept „Rad po mjeri čovjeka“ i upitnik o kvaliteti radnog mjesta odsad se mogu koristiti i kao poticaj i vodič za dijalog o kvaliteti radnih mjesta između predstavnika radnika i poslodavca u konkretnim radnim sredinama.

Poslodavcima i radnicima koji se žele upustiti u „Razgovor o radu po mjeri čovjeka“ pomoći ćemo da kvalitetnije sagledaju i procijene radne uvjete u svojoj tvrtki ili organizaciji te da pokrenu dijalog o konkretnim prijedlozima i idejama kako unaprijediti kvalitetu radnih mjesta.

„Razgovor o radu po mjeri čovjeka“ započinje ispunjavanjem upitnika o procjeni kvalitete radnih mjesta, a potom slijedi jedan ili više online sastanaka na kojima se, uz pomoć tima projekta „Rad po mjeri“, analiziraju dobiveni rezultati i dogovaraju konkretni prijedlozi mogućih poboljšanja.

Proces je posve individualan, te se njegovo trajanje i detalji sadržaja prilagođavaju potrebama i mogućnostima konkretnog poslodavca i predstavnika radnika koji kod njega rade. Više detalja o tome kako izgleda „Razgovor o radu po mjeri čovjeka“ pročitajte u letku.

Sudjelovanje u procesu posve je besplatno - potreban je samo interes za poboljšanjem kvalitete radnih mjesta i međusobnim dijalogom na tu temu, između najmanje dvoje predstavnika poslodavca i dvoje predstavnika radnika.

Bez obzira jeste li predstavnik poslodavca koji želi zadržati ili privući kvalitetne radnike u svoju tvrtku ili radnik koji želi potaknuti dijalog o kvaliteti radnih mjesta s kolegama i poslodavcem, javite nam se na radpomjeri@sssh.hr i pokrenite pozitivnu promjenu na svom radnom mjestu.

„Razgovor o radu po mjeri čovjeka“ provodi se u okviru projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Podijeli

Vezane vijesti

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
© Copyright 2020 - All Rights Reserved
Powered by Panda komunikacije
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram