Upitnik za sindikalne povjerenike/ice

Rad po mjeri čovjeka je koncept Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) koji daje zaokruženu definiciju kvalitetnog radnog mjesta: dobar posao je onaj posao koji uključuje dobru plaću, ne ugrožava fizičko i psihičko zdravlje, omogućava učenje i napredovanje, pruža sigurnost, omogućuje glas na radnom mjestu i odvija se u radno vrijeme koje ostavlja dovoljno prostora za privatni život.

Podijeli upitnik

Rad po mjeri čovjeka upitnik - sindikati
Ovaj upitnik omogućit će Vam da napravite procjenu koliko su radna mjesta u vašoj tvrtki/organizaciji kvalitetna u odnosu na šest dimenzija koje čine Rad po mjeri čovjeka (dobra plaća, zaštita zdravlja, učenje i napredovanje, sigurnost, glas na radnom mjestu i radno vrijeme).

Upitnik daje ukupan rezultat za svih šest dimenzija.
Na kraju ćete dobiti i praktične savjete o tome kako možete kao sindikalni povjerenik poboljšati kvalitetu radnih mjesta.

Rezultati upitnika su anonimni i ne mogu se povezati sa osobom koja ga je ispunjavala, niti s tvrtkom/organizacijom za koju se ispunjava upitnik.

Potrebno Vam je 10 minuta da ispunite upitnik.

Sljedeća tri pitanja služe samo za statističku obradu odgovora.

Ako želite dobiti svoje rezultate putem e-maila i detaljnije ih proučiti, ostavite nam svoju e-mail adresu kako bismo vam ih poslali.
Sektor ili područje djelatnosti u kojem pretežito djeluje vaše poduzeće ili organizacija, npr. trgovina, metalna industrija, ugostiteljstvo i turizam, državna uprava, obrazovanje, računalne usluge i dr.
Veličina poslodavca
Sektor
Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

email: radpomjeri@sssh.hr
Rad po mjeri čovjeka projekt je SSSH s ciljem informiranja radnica i radnika o njihovim pravima te o važnosti i načinu sindikalnog organiziranja.
Izradu ove stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.
Stranica radpomjeri.eu registrirana je pod Creative Commons licencom - 2023.
Powered by Panda komunikacije
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram